10 juli 2009

jaha, 3 dagar kvar idag! denna dagen v39+3 föddes Ida :-)

Natten lugn men jisses vilka rosaslemmiga "saker" som kommer varje gång man är på toa. Varit så hela natten o dagen, måste använda nattbinda. Hoppas det betyder att det händer saker ;-)

Nu längtar vi!

Mera sammandragningar idag än de senaste dagarna men än så länge inga föda barn känningar. Man vill men ändå inte....rätt gött med sovmorgon nu när tjejerna fattat att man sover på sommarlovet :-) samtidigt så längtar men efter det lilla varma knytet i ens famn, man ser fram emot barnvagnspromenader o gå ner i vikt. Ju längre hon stannar inne dessto mindre tid tillsammans får vi med Mikael eftersom det är nu han har semester.

Vi känner oss redo iaf, få sen är hon tycker hon är det! än så länge känns det inte jobbigt på nått sätt utan vi ser med spänning fram emot vad som ska hända o det händer när det händer.... :-)

Tittat med barnen på youtube idag på förlossningsfilmer, animerade där de visar hur bebisen ligger i magen o hur
den kommer ut. Förklarat för tjejerna lite, speciellt Emma som haft lite ont i magen över detta. Hon berättade för Mikael igår kväll när de hade ett "samtal" att hon var rädd att jag skulle dö. Med efter prat o film o mera prat så har hon inte nämnt något om det.

0 kommentarer: