17 juli 2009

Idag var Ulrika m familj här en snabbis o lämnade paket till Molly gumman, de åker till Danmark på semester 1v imorgon. Tack för de fina kläderna! :-) Ulrika hade även med present från mitt jobb, massor med fina kläder med disneymotiv. Så nu är Molly´s garderob fylld. :-)

Imorgon kommer Molly´s farmor hit på besök o de ska få träffa varandra för första gången. :-) sen tar vi det lugnt med besökare ett tag...

Lillgumman hon äter o sover mest hela tiden, jo en o annan bajsblöja fyller hon...eller snarare rätt många :-D nöjd o belåten tjej som hittills sover sitt längsta pass på natten till mammas o pappas glädje. Vi räknar med bakslag men njuter så länge detta varar. :-)

Idag har Mikael, Emma, Ida och Maja badat i poolen, lät på dem som det var lite kallt. Jag betraktade dem från soffan med Molly i famnen o ett stort flin. En annan rolig sak som hände idag....Maja....hon är för rolig hon, vår flugdödare, från att varit lite rädd för dem så dödar hon dem på löpande band. Supersnabb är hon, smackar till dem när de sitter i soffan eller är på golvet o sen bär hon ut dem o slänger dem på gräsmattan. Haha! ser hur roligt ut som helst. Inte alla 4-åringar som är så effektiva.

Tja, just nu rullar allt på i behagligt tempo o allt funkar kalas. Är så glad att amningen fungerar perfekt o tjejen är nöjd o mätt. Var till bvc igår för vägning då vi åkte hem tidigare från BB o hon hade gått upp finfint. Mat finns det så det räcker o blir över just nu.

0 kommentarer: