19 juli 2010

Jakten på köksstolar....

2005 köpte vi nytt matbord + stolar när vi renoverade köket i vårt radhus vi bodde i då.
De stolarna har nu gått en efter en....dålig kontruktion som gör att benet på stolen glider isär från sittdelen...Mikael har lagat o limmat o grejjat men nu har 2 av stolarna gått i graven. Har 2 stolar kvar varav 1 är på väg att ge upp helt....Kikat på blocket ett tag nu men jisses så dyrt det är med stolar....även begagnade kostar på alltså.

Varit på Ikea o kollat o "våra" stolar finns kvar men nu med en annan konstruktion.....de har väl märkt själva eller fått klagomål antagligen. 500:- styck för en stol liksom....dyrt tycker jag. Vi är ju några stycken.

Sett ett annat alternativ som jag suger på lite....få se, varit o kikat o funderar lite till....billigare än ikeas stolar iaf ;-)

5 kommentarer:

Jessica sa...

Funderar på om ni har köpt samma stolar som vi? Vi köpte nya på Ikea 2006 och tre stolar har vi fått lappa och laga. Jag tror stolen heter Ingolf (har ett kryss i ryggstödet)
Tråkigt är det i alla fall :o(

Hoppas ni finner nya bra stolar till bra pris, våra får gå ett tag till....

Jessica

Jessica sa...

Hej igen!
Nyfiken blir jag också vad du funderar på som alternativ :o) Dela gärna med dig om det blir det istället för stolar...

Sabina sa...

Hej Jessica!

Japp precis. Ingolf med kryss i ryggen är det....
Såå himla trist för stolarna är fina men så dåliga....inte billiga direkt. Vi har de i antikbetsad o funderade på om vi skulle köpa de nya vita med ny konstruktion istället.....men de kostar 600:- styck....hm...får se.

Suger liiiiiite till på det andra ;-)

Jessica sa...

Vi har de vita och det är så tråkigt att de går sönder...

Sabina sa...

vi köpte de vita nu...då vi tycker stolarna är jättesnygga....men konstruktionen är inte alls samma som på de andra. Betydligt tyngre och stabilare stol. Fästet vid benen helt annorlunda...