15 februari 2007

Ja, hur går det nu då för barnen de små?

Ja, nu har det gått några dagar och det går verkligen hur bra som helst. Dock så är Maja busig o tror nog fortfarande det är lite av en lek att sova i samma rum som Ida.

Men, men....ska de dela rum får man räkna med bus, hyss och småfnissande vid sovdags. De sover gott och sover hela natten utan ett knyst. Dock blir det ju så att när den ena vaknar, vaknar ju den andre men det kanske är en vanesak. Skönt för mamma o pappa och ha sitt sovrum för sig själv iaf.



Vi har börjat läsa en stund innan sovdags o det är både mysigt och avslappnande. Visst läste vi även när maja var där inne men nu kan man ju även prata ostört.....:-)



Tacksam att vi har så duktiga tjejer som sover hela nätterna och äter bra, sköter sig på dagis o är friska. Maja har blivit så stor i maten, åt tex imorse 3 portioner flingor men yoghurt + en smörgås. Varken Ida eller Emma åt så mycket. Ja, nån "lättviktare" är hon knappast. Skönt att det finns lite att ta av om de blir sjuka.



Dessutom måste jag få skryta lite till, Maja är så otroligt duktig på att prata. Munnen går i ett och man förstår vad hon menar och vill. På dagis är de jätteimpade över hur frammåt hon är.

Men Emma var precis lika tidig och duktig så de följer nog samma linje de två.



Tänk så olika vi är som förälder, vissa orkar knappt med en...klagar konstant, en del har 8 barn utan att klaga. Hur många är det inte som tror att det är en rosa dröm men blir förfärade när de inser hur mycket jobb det är...Visst vi bråkar med våra barn men de är det bästa och viktigaste vi har och det finns ingen man älskar så mycket.



Stolt 3-barns mamma



0 kommentarer: