24 juni 2006

Midsommar till ända......

Tjaha...då var midsommarafton och midsommardagen över för denna gången. På midsommarafton kom Annica, Tommy och Tiffany. Vi åt sill och potatis m,m till lunch, barnen lekte. Senare på em blev det grillat med hemmagjord pottissallad. Barnen hoppade i hoppborgen och lekte och som avslutning på dagen bidde det glas och jordgubbar. En lyckad dag med god mat och trevligt sällskap....barnen somnade gott och sov som små grisar. Maja somnade vid 19.30, vaknade till en gång i natt men sov till 9.15 i morse. Härligt!!!!!

Upptäckte i morse att hon fått 2 st tuggtänder uppe. Eftersom hon inte fått nere så har jag inte sett dem, hon bits ju gärna om man sätter in ett finger men imorse när jag skulle kolla efter så satt det 2st rackare på vardera sida. 10 små bissingar har hon nu.

Idag fick vi börja dagen med att åka till akuten med Mikael. Han började få ont i foten igår em och på kvällen kunde han inte gå. Imorse var han bedrövlig och hade jätteont. Troligtvis är det en inflammation i form av överansträngning eller dylikt. Han bowlade i torsdags, kanske det är boven i dramat? Han fick iaf medicin som ska hjälpa.

Så det har varit förutom det en lugn dag. Fotbolls tittande (Sverige förlorade) och lite spackling av nya hallen.


Nu är det dags för mamman i familjen att sova *Zzzzzzzzz*

Imorgon är det leverans  med Collero till 5st värdinnor......

God natt, sov gott, natti natti, dröm sött........

0 kommentarer: