12 maj 2006

Sommar, sommar, sommar.......

Vad händer.......först vinter sen sommar......vad hände med våren??? det har varit runt 20 grader varmt och varmare i 1v nu. Gassande sol o ute är det grönt och fint. Den värstas pollen attacken genom tiderna då värmen kom så snabbt. Linne och shorts har varit kläderna man haft på sig. Nu har de dock lovat att det ska bli lite svalare till helgen.

Vi har storstädat förrådet och kastat massor, 2 vändor till tippen o en helt hörn i förrådet av saker vi ska sälja på loppis den 20:e. Såå skönt att få ordning och nu kan man tom gå där inne, innan kom vi inte ens in. Städat  o rensat på framsidan också och rensat rabatten på baksidan. Härligt!!!!

Nu är det bara insidan som är kvar men det får bli när vädret blir sämre Nu försöker vi vara ute så mycket som möjligt. Hela eftermiddagarna tillbringar vi ute och barnen i sandlådan. Emma älskar just nu att cykla så mycket cykla blir det. Lämnade idag in ansökan till receptionist/telefonist/ekonomiassistent utbildningen men chansen är liten att komma med. De godkänner endast 2st per kommun. Trist! många sökanden då utbildningen är populär.

Just ja.......Maja har inte fått någon dagisplats så nu brinner det i knutarna....nu gäller det att klaga, gnälla o ringa runt för att trycka på. Tråkigt att det blir så här när vi varit ute i god tid och ansökt om plats. Vi sökte den 1 april, 4 månader innan. De har ju 4 månaders regeln men den verkar inte gälla då de föräldrar som sökt långt innan fått plats. *suck*
*Håll tummarna*

Maja går jättefint, klättrar överallt...och börjar bli vild...men snäll så snäll.

Nu ska jag gå ner och ut, det är tom varmare ute än inne.

Tjoho............

0 kommentarer: