31 maj 2006

*ARG* Inbrott i bilen............

Har ju totalt glömt bort att skriva vad som hänt oss.......blir så arg, lesses och besviken på folk, har de inget folkvett????

Förra onsaden så åkte jag, mikael och maja till klädkällaren för att kika på vårjackor till emma. Vi var där då de öppnade vid 10.00. En timme senare så var vi klara och maja både trött o hungrig så vi skulle bara packa bilen (köpte hoppborg) och åka hem. Glada i hågen att Emma, Ida och Maja hade fått en hoppborg. MEN....bilen var parkerad p framsidan vid entrén och ngra fräcka dj**lar hade kraschat rutan på höger bakruta och snott majas skötväska.

MEN.....åhhh....blir så trött. Hoppas ni är nöjda med ert kap.....bebiskläder, välling, blöjor, termos, osv.........

En stackars trött och superhunrig maja fick gråta sig till sömns då vi inte kunde åka hem direkt för hela bilen var full med glas splitter. *Hejja*. Dagen innan hade det hänt precis samma sak. De är inte lite fräcka inte!

Så med en självrisk på 1500:- och en bil man inte törs köra med så har vi haft en lite krånglig vecka. Jag skulle ju jobba både fredag och lördag så TACK till Lennart o Anne-Marie samt Svärfar och Anki som lånade ut sina bilar till mig.

Idag, 1v senare så får vi bilen fixat. Mikael och Maja är där nu....

Hade det varit en handväska eller ryggsäck, ok, sno den då så ni får lite hasch eller vad det nu är ni går på, men en skötväska???? hoppas ni sniffade välling tills ni spydde.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Efterlysning*

Svart babycare skötväska, innehållande:
*vällingfördelare
*välling
*termos
*ombyte till 1 åring
*barnmat
*sked
*liten skål

0 kommentarer: