31 maj 2006

Årets första Liseberg!

I måndags skulle den stora dagen ske och Mikael skulle förlora sin oskuld till Balder......karusellen på liseberg vill säga.

Vädret var lite emot oss till en början, det regnade lite smått och himlen var varnande svart, men vi åkte förbi dagis och hämtade regnkläderna för nu skulle det åkas karusell och ätas karamell. Glada och uppspelta var vi alla 4 (maja förstod inte riktigt stohejjet). Vi styrde mot staden, eftersom rutan var pajjat och det endast satt en svart sopsäck fasttejpad där så tänkte vi vara käcka och stå på den bevakade parkeringen. Kostar 120:- men det var det ju värt. Väl där så var ju inte parkeringen öppen för säsongen ännu....*suck*

Solen sken lovande och lite folk, perfekt för Balder. Mikael har aldrig åkt den för köerna är oftast uppåt en timme.
Vi funderade och funderade, sen fick min käre man en snilleblixt. Han rigde Gothia Towers ( hotellet vid liseberg) och frågade om de hade nån bevakad parkering. De hade en inhägnad som vi fick stå på fastän vi inte var gäster på hotellet. Thank you!

Dessutom billigare än Liseberg. 75 riksdaler för hela dagen.

Dagen blev av och alla 5 kom hem glada, nöjda och en av oss mycket nöjd då han fick åka Balder. Dessutom vann vi ovanligt mycket godis o dylikt. Behöver jag säga att barnen hade skoj? Emma åkte både Flumride och kållerado.

En mycket lyckad kvalitéts familjedag.

:0))

0 kommentarer: