12 april 2010

På Mollys 9 månaders dag började hon plocka med pekfingergreppet och äter nu smörgås själv :-)
Sitter men totalt ointresserad av att röra sig. Sträcker sig så hon ramlar istället...ligger hon på mage är det rulla till rygg på en gång. Hon påminner MYCKET om emma på det sättet....hon satt nöjt hon med

Igår var svärfar med fru o Anna med familj här för att fira Ida o Maja i förskott. Svärfar kan inte närvara på deras födelsedagar. Det var trevligt men tyvärr fick jag gå mitt i allt för att åka o jobba 14-20. Jobbat ett par pass extra för att få ihop lite fickpengar.


Vi har hamnat i ett vägskäl, trivs enormt bra i Nol men har en del att fixa ordning på huset o i dagsläget är trivseln inte så superhög o det beror nog på att man vet att man har kvar att göra men frågan är om vi någonsin har råd med det.

Så vi har just nu 3 val känns det som.

1. Bo kvar o dra på tunga bolån vilket gör att vi inte har pengar över till annat än räkningar o mat.

2. Flytta några mil bort, byta kommun? och börja pendla men få lägre bokostnader.

3. Bryta upp helt o göra en omstart någonannanstans...typ i mina hemtrakter kan man ju få ett kalasfint hus för halva kostnaden vi har idag o mindre dessutom.

Vi har det ju toppenbra idag, vänner, nära till jobb, skola, dagis, stort hus med stor trädgård....MEN jobba o bo är inte allt...vi vill gärna kunna ha möjlighet att göra annat oxå, någonting extra ibland. Biobesök, utflykt med barnen. Hälsa på släkten...m.m..


Glad för min lilla familj, goa ungar o en toppenkille till man.
Känner mig lyckligt lottad o är rik på kärlek!!!!!!

0 kommentarer: