19 juni 2007

Oj, vad tiden rusar iväg....

Snart har hela juni gått och jag hinner inte riktigt med. Strömstadsrean var kanon, riktigt lyckad :-) annars så byggs det fortfarande altan, man jobbar o barnen går på dagis. Hade omstart på VK igår, bara att kämpa på. På fredag är det midsommar o den ska vi fira med våra grannar, ska bli hur trevligt som helst. Vi tänkte duka långbord på altanerna o bara mysa...blir det fint väder åker vi nog o tittar på något midsommarfirande så barnen får uppleva riktig Svensk sommar!!!
När barnen blivit lite större, kanske nästa år så skulle jag vilja åka hem till Dalarna över midsommar där det är lite mer traditioner.

Fredagen v 27 jobbar jag mitt sista arbetspass, sen är det semester i 4 veckor. Barnen går på sommarlov samtidigt. Tyvärr har Mikael bara 3 v då han tog ut en vecka när de började bygga altanen. Har ni kikat på bilderna? nu har vi tak o det är sååå skönt. Svalt i köket o tvätten kan hänga kvar ute. Vi har redan varit ute på altanen mer än vi någonsin varit under de snart 5 åren vi bott här.

Ha´re gött alla!!!

0 kommentarer: