8 mars 2007

Ny renoveringsperiod börjar.......

Jaa...man måste ju få ta et break för att orka med allt. Men nu är vi igång igen.

Prio 1: De vuxnas sovrum. Målas!
Prio 2: Emmas rum ska målas.

Vi har dessutom köpt en ny säng till Emma, det blev en Tromsö loftsäng...en hööööög säng som går nästan ända upp till taket. Hon har ju en mellanlloftsäng nu men behöver en hög för att få plats med ett skrivbord under. Emma är inne i en verkligen *vill läsa o skriva* period o behöver vara ifred i sitt rum. Så nu ska det fixas!!! :-)

Men först som sagt var så ska jag o maken min komma överens om färg till vårt sovrum. Denna har varit på G länge men vi har ju lite svårt att enas men nu måste det göras!!! sen blir det småpill för att färdigställa vardagsrum o kök. Ett datorskåp ska oxå införskaffas....vi har redan sett ut ett på Ikea som vi vill ha. Detta för att slippa ha alla pappaer o dylikt framme där våra små alldeles för lätt får tag på dem. Surfar gör de redan direkt de får tillfälle.....iaf Ida. Hon är gärna på datorn o klickar med musen så fort det finns chans. Bra? dåligt? *hmm*

Nu när emma får sitt rum iordningställt så är det på tiden att hon börjar använd sin egna dator som bara står o väntar på henne. Hittills har vi inte haft plats för den men nu kommer det finns gott om plats.

Jag sa väl att vi ska bygga ny altan i Maj?, v 22 närmare bestämt :-)

Nu ska jag sova..ska jobba imorgon o hela helgen....

Mikael, Emma, Ida o Maja .....Älskar er!!!!!

0 kommentarer: