25 december 2006

Julen 2006 går mot sitt slut...

En mysig julafton hade vi, dagen började med att flickorna öppnade sina julstrumpor där de hade fått en varsinn tecknad film. De tittade storögt på granen där det var fullt med julklappar. Tomten kunde ju inte ta alla i sin säck så han va rpå natten och lämnade de flesta men han skulle komma igen på em och lämna flera. :-) vi åt julfrukost och kl 12 kom släkten med flera julklappar och det vankades julbord. *Mumma* Efter mycket mat o god dryck så började vi med julklapparna eftersom ingen av barnen var speciellt intresserad av Kalle och julklappsutdelningen brukar ta X antal timmar...*pust*

Vad barnen fick kan jag inte ens börja räkna upp, oändligt mycket saker iaf, som vanligt. Bara av mamma och pappa ca 15st var sen fick de av kusiner, kusinbarn, gammelmormor, farmor, farfar + fru, faster m familj. Vart ska vi göra av allt? vi som hade fullt innan.

Medans julklapparna öppnades så åts det godis o massa gott. Barnen somnade belåtna....

Idag var vi ut på en promenad och det var hur skönt som helst, en vända till lekparken blev det oxå innan vi gick in och värmde oss med glögg o pepparkakor samt varm O´boy till barnen. Nu är jag på jobbet och ska jobba inatt samt i morgon natt oxå. Imorgon bjuder svärfar med fru på middag ute på Marstrand. Få se om jag kan följa med, det var redan kl 13 och jag måste ju få sova lite oxå...(helst)

Ha en god juldag!

0 kommentarer: