12 mars 2006

Bara 1 vecka kvar!!!

Om exakt 1 vecka vid denna tiden så är vi på hotellet. Spännande! vi har nu inhandlat allt man kan tänkas behöva till barnen, blöjor, barnmat, gröt, välling, pyssel, sandaler, solhattar, solbrillor osv.....Idag börjar vi packa väskorna på allvar, tvättar för fullt!!!!

Så helgen då?..jobbat fredag och lördag kväll...attans så kul det är!! verkligen ett jobb som jag trivs med, synd man inte kan basera hela sin inkomst på detta. Igår fick jag massor med beröm o komplimanger att jag var såååå duktig sååååå. :0)) självklart spinner man som en katta o njuter av orden. Man har ju ingen aning om hur man uppfattas så det var skoj.

I fredags var vi och hälsade på bebiskusinen Arvid som blir 5 månader i slutet av mars. En stor o präktig pojk, hur söt som helst. Maja var lite hårdhänt o ville gärna vara på honom, men inget konstigt i det eftersom hon är van med syskon som drar och sliter i en. Ida och Emma gossade med honom och är väldigt bebiskära bägge två. Kul att se att Ida är så försiktig men som sagt, hon har ju en lillasyster. Trevligt var det och god lunch åt vi. Ida somnade halvliggandes i soffan och Maja däckade ute i vagnen i kylan.

Tack Anna och Arvid för en trevlig dag!!!!!

0 kommentarer: