23 augusti 2009

Grattis Anna &Martin till ert nya liv som gifta! :-)

Igår gifte sig Mikaels syster Anna med sin Martin....

Dagen hade börjat kanonbra, molly hade sovit 6,5 timme på natten i ett sträck o sov hela förmiddagen så vi kunde göra oss iordning inför bröllopet utan stress. Vi började hoppas att det kanske var en "sovdag" o att det skulle gå finfint att ha henne med oss. De andra gångerna vi varit iväg med henne på nått så har det varit lite missnöje, inte velat sova osv. Nåja, väckte henne, klädde på henne o hon fortsatte sova i bilen, kalas!!!
Fick mat när vi kom fram till kyrkan o somnade gott i vagnen. I kyrkan sov hon genom kyrkomusiken o allt...MEN sen blev det en liten spya, bajs o jag fick gå ut med henne så tyvärr missade jag en del av vigseln.

Vi åkte till Trankärrsgården där festen hölls, jättefint ställe o mysigt. Tyvärr ville då inte Molly vara med på bröllopsmottagningen o festen då det var tutte, bajs, spy som gällde o INTE SOVA! så från ca 14 då vigseln började så sov hon endast få ögonblick tills vi var tvunga att åka hem för att lugna henne vid 19.00. Hon var så hysteriskt övertrött o ledsen men lugnade ner sig när vi kom hem. Somnade tungt men det blev en orolig natt.

Så trist att vi missade festen, det händer ju liksom bara 1 gång o inget man får tillbaka men Mollys välmående kommer ju först. Emma var jätteledsen över att vi fick åka hem, hon o Maja o Ida lekte jättebra med de andra barnen o hade superrolig.

Så Grattis igen Anna o Martin, hoppas ni är nöjda med er dag/kväll/natt!
Vi önskar er all lycka o välgång.


(kan ju tillägga att Molly stugsittaren Hedin sover mest hela tiden idag)

0 kommentarer: