31 december 2009

Maja somnade 22.30 halv hängandes i soffan...



Scrappat En tavla på barnen



En underbart vacker vinterdag.


Minus 11 grader och strålande sol. Nyårsafton idag!

28 december 2009

Sitter själv och myser i soffan...


Vår solstråle Molly...alltid glad.

Mitt fina namnhalsband med tjejernas namn



23 december 2009

HoHoHo...God jul alla!


Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL!!!

/ Mikael, Sabina, Emma, Ida, Maja & Molly

Liseberg i mörkret..julmys



Jag och Molly på liseberg



Julstrumporna hänger på plats..


Inatt kommer tomten..

22 december 2009

Titta jag kan sitta själv..


Molly 5 månader.

21 december 2009

Kom på en smart grej..


Har ju enbart kakel på väggarna och nu fick Molly något att titta på när man byter på henne mer än vita väggar tack vare två sugproppar..

16 december 2009

Molly = En snäll o duktig tjej!

Fröken i fråga har ju stökat länge nattetid, det ska ammas om vartannat hela natten...sen helt plötsligt så sov hon 1-2-3 nätter o åt bara 1 gågn, STOR skillnad mot att amma 5-6ggr.
Tänkte att nu provar vi.....vi skruvar ihop spjälsängen o testar. Bäddade mysigt o grejjade o visst, lillskruttan Hedin sov som en stock. Vi testade dagtid först...innan somnae hon av gungning i famn eller tutten i munnen så jag tänkte mest att hon får väl somna i famnen så lyfter jag ner henne i spjälsängen....men dagen i fråga så var hon jättetrött men ville inte riktigt somna vid bröstet så jag la ner henne vaken o gick ut. Det tog kanske 1 minut så sov hon!!! nästa sovstund gjorde vi samma sak o hon somnade så duktigt av sig själv utan skrik o gnäll. Efter ett par dagar så testade vi till nattningen o det gick lika bra det.

Så nu har vi en bebistjej som somnar av sig själv i sin spjälsäng!!! :-D *stolt mamma*

Här är granen klädd o julklapparna under granen....nyfikenheten är STOR, Maja har nog läst o klämt på varenda paket mer än 1 gång. :-)
Idag får jag trevligt besök o Mikael ska till maskinfjädrar o avsluta där. Den 11 januari börjar han ett nytt jobb, som företagssäljare till Läns Alarm, Securitas direkt.

15 december 2009

Julstämning hemma hos oss..


Åh så mysigt det är.

13 december 2009

Syns det vad jag gjort ikväll?


Över 50 paket har jag slagit in...inte klara ännu..pust!

7 december 2009

Hjärnstamsaudiometri idag!

Ja idag var dagen för det STORA testet!!!

Hörseln testas genom att elektroder sätts fast på huden, bakom öronen, pannan och på kinden samtidigt som man får höra på klickljud eller tonpulser i hörselsnäckor. Elektroderna på huden känner av impulserna från hörselnerven och hjärnstammen. Med datorns hjälp får läkaren fram graden av hörselnedsättning. Det går också att se om hörselnedsättning sitter i snäckan eller i hörselnerven och hjärnan.

Molly fick godkänt dvs hon har fullgod hörsel o bägge öronen....

Bakgrund till detta testet var att på BB så testar de hörseln på nyfödda och Molly fick ingen respons på sitt vänster öra. De gjorde 2 tester och ingen av testen gav resultat. Molly hade ovanligt mycket fosterfett även o örongångarna så de trodde det spelade in. Vi har varit på NÅL 2ggr och gjort vanligt audionom/hörseltest som visat dålig respons i vänster öra så nu fick vi göra det stora testet för att se vart hörselnedsättningen var och varför.

Jag o Molly fick sitta helt stilla i ett mörkt rum i 1 timme medans de gjorde mätningen, Molly såg ut som en Alien med massa elektroder o sladdar Hon skötte sig exemplariskt!
När vi skulle träffa läkaren för resultatet var det lite nervöst. När vi kom in i rummet satt det 2st kuratorer där med o då undrade man ju lite o förberedde sig på negativt svar. Men det var tydligen standard att de var med o som sagt resultatet var ju jättebra.

5 december 2009

Mys i soffan



3 december 2009

Min första majskrok



2 december 2009

Finfina cupcakes



Slicka skålen är väl bland det bästa.



Vi ska baka och ha mysigt.