27 augusti 2009

Ja menvisst är det ett jätteflin



Mina älskade fina barn!

Posted by Picasa

24 augusti 2009

300.000 liter vatten per sekund forsar fram..



Emma ska titta på fallen i trollhättan



23 augusti 2009

Fina flickor på väg till bröllop.



Grattis Anna &Martin till ert nya liv som gifta! :-)

Igår gifte sig Mikaels syster Anna med sin Martin....

Dagen hade börjat kanonbra, molly hade sovit 6,5 timme på natten i ett sträck o sov hela förmiddagen så vi kunde göra oss iordning inför bröllopet utan stress. Vi började hoppas att det kanske var en "sovdag" o att det skulle gå finfint att ha henne med oss. De andra gångerna vi varit iväg med henne på nått så har det varit lite missnöje, inte velat sova osv. Nåja, väckte henne, klädde på henne o hon fortsatte sova i bilen, kalas!!!
Fick mat när vi kom fram till kyrkan o somnade gott i vagnen. I kyrkan sov hon genom kyrkomusiken o allt...MEN sen blev det en liten spya, bajs o jag fick gå ut med henne så tyvärr missade jag en del av vigseln.

Vi åkte till Trankärrsgården där festen hölls, jättefint ställe o mysigt. Tyvärr ville då inte Molly vara med på bröllopsmottagningen o festen då det var tutte, bajs, spy som gällde o INTE SOVA! så från ca 14 då vigseln började så sov hon endast få ögonblick tills vi var tvunga att åka hem för att lugna henne vid 19.00. Hon var så hysteriskt övertrött o ledsen men lugnade ner sig när vi kom hem. Somnade tungt men det blev en orolig natt.

Så trist att vi missade festen, det händer ju liksom bara 1 gång o inget man får tillbaka men Mollys välmående kommer ju först. Emma var jätteledsen över att vi fick åka hem, hon o Maja o Ida lekte jättebra med de andra barnen o hade superrolig.

Så Grattis igen Anna o Martin, hoppas ni är nöjda med er dag/kväll/natt!
Vi önskar er all lycka o välgång.


(kan ju tillägga att Molly stugsittaren Hedin sover mest hela tiden idag)

19 augusti 2009

Dop i Nödinge kyrka den 3:e oktober! inbjudan kommer...

Tröttsamt

Ja vad hann hon gå??....3 dagar på dagis sen hade Ida värsta torrhostan som hållt i sig i natt o hållt mamma, pappa o Molly vakna. Dagis är verkligen en enorm smittohärd, har folk inte vett att hålla sina krassliga barn hemma?

Så idag blir det hemmadag men en trött Ida som knappt sovit....jajo en trött mamma o pappa med.
Ska ju på bröllop på lördag så hoppas hon inte blir sjuk för då får jag o Molly stanna hemma med henne.

Annars så rullar dagarna på, Lite stök o bök med Molly men det ingår väl, hon ha fått för sig att sova natten tidigt några dagar så det blir lite knas för mig då jag inte är trött vid 20. Hon sover ju ok det första passet men sen är det stök varannan timme o det blir man trött av kan jag lugnt säga. Nu är hon 5 veckor o är inne i första utvecklingssprånget...kanske det som förklarar att hon är lite knasig. Igår skulle vi hälsa på Ulrika o Molly var gnällig o stökig för första gången....trött som bara den men ville inte sova.
Varför visa upp sin bästa sida första gången?

Idag bvc besök!

16 augusti 2009

Molly fem veckor idag.



12 augusti 2009

Molly 1 månad idag!

Sover gott i vagnen till dagis,


Härligt med en morgonpromenad.

10 augusti 2009

Molly fick vara nakenfis en stund på universeum



9 augusti 2009

Helgen...o Molly 4 veckor idag!

Tvättat, badat, grillat, picknick, hälsat på Anna o barn, städat garderoben, handlat, spelat tv-spel...ja lite av det vi hunnit med under helgen. Lördagen spenderades utomhus o idag var vi o hälsade på Anna o barn i deras nya hus i Kode. Idag blev Molly hela 4 veckor....hon börjar bli en riktig knubbis lilltjejen :-)

Imorgon troligtvis Universeum för hela familjen, Mikael är ledig.

8 augusti 2009

Sovande prinsessa med sin fina mumin klänning.



Majas fina korkskruvar när hon badat,


Tjusig tjej.

Picknick i trädgården i skuggan.


Varmt varmt...skönt med skugga mellan äpple och päron träden.

5 augusti 2009

Mollys badbalja passar även om man är 4 år.



Mikael har köpt en skylt till Mollys vagn.



2 augusti 2009

Molly 3 veckor idag!

Vår älskade lilla plutta Molly blir 3 veckor idag, va tiden gått fort sen hon kom till oss....det känns som hon alltid varit en del av vår familj och vi älskar henne innerligt.
Dagarna har hittills innefattat amning, sova, byte av blöja o liten vakenstund. Om nån vecka ska hon kunna le på riktigt o det ser jag fram emot. Dock tycker vi hon redan gör det. :-)

Idag är Mikaels sista semesterdag, imorgon börjar allvaret!!!

Ida o Maja får gå sina 15 timmar på dagis from tis, får se hur vi gör....beror lite på väder o om något annat dyker upp. Emma börjar skolan mitten av vecka 34.

Mogrens var här o hälsade på Molly idag o överlämnade lite presenter, Trevligt med besök o fika o tack för de fina presenterna.


Imorgon är det dags för bvc!