23 december 2008

Nya snygga bilen


Nya snygga bilen
Originally uploaded by zina3.
Nya snygga bilen

16 december 2008

Jul jul härliga jul.....

Ja...snart så, 8dgr kvar!! Älskar vanligtvis julen men i år känns det inte lika kul, är väl mest för man jobbar häcken av sig o hinner inte känna julstämmning, pyssla o pynta. Trist är det! när jag kommer hem från jobbet vill jag bara bädda ner mig i soffan o sova.

Ska bli så skönt att vara ledig 1v vid nyår o efter....välbehövligt! trött på alla dessa bollar som ska vara i luften samtidigt. Nu är det julstressen, letar ny bil samtidigt då vi behöver en större. Visst, renaulten är 7 sitsig men de två sätena längst bak kan Emma knappt sitta i längre...känns som allt kommer på samma gång.

Positiv? joojaa försöker, vill känna glädje men det är kaotiskt även på jobbet så vart man än vänder sig så är det full rulle. Men visst såhär är det ju när man har massor att göra...Emma vill ju börja planera för sin födelsedagsfest oxå o inbjudningar ska skickas ut.

Igår var iaf mitt gudbarn Dalias dopdag! 1 helt år sedan hon döptes och vi såg henne. Känns tokigt då hon var en bebis då o nu är det full fart på henne. Få se när vi har möjlighet att träffa henne nästa gång...

I fredags var det lucia på dagis o i skolan, tjejerna var lucia alla 3, jättefina!

12 december 2008

Mina söta tjejer



11 december 2008

Julfint vid dörren