28 november 2008

Kärleks meddelande från emma


Älskar dig med mitt hjärta. Puss puss puss

27 november 2008

Jul ljus...i vardagsrum



26 november 2008

Nej fy för att jobba natt....

Men jisses amalia va trött jag är, funkar inte längre att jobba natt. Blir så attans trött. Det som inte funkar är att få sova när jag kommer hem på mogonen, sover lätt, lite o måste på toa hela tiden. *suck* Igår hade jag tom svårt att somna på kvällen trots att jag egentligen var jättetrött....för trött säkert.

Byggkillarna är ju kvar i några dagar till o det ska bli sååå skönt när de åker hem. Det låter o grejjas konstant. Vill ha tillbaka mitt hem. Men fint blir det :-)

Nu är taket nytt, dränering är gjord, ny elkabel in till huset, träpanel över hela huset o inte tegel, duschen i källaren klinkar de för fullt o de har fixat lite fuktskador i toa/matkällare som blev när ett dräneringsrör stått o läkt (därav dräneringen). Sen har de knackat ner delar av 2 väggar i arbetsrummet o spacklat upp nytt (gamla skador)

Så vad vi vet så är huset fit for fight igen!!!

Annars då, jo jag väntar o väntar på besked från chefen ang min tjänst...är ju lite struligt då jag har 30% upphöjt men vill ha det som fast o det är inte så lätt inte då det inte är medräknat i budgeten. Håll tummarna! Fick iaf klartecken för att vara ledig 1v efter nyår! Gött! Mikael är oxå ledig så vi kan vara tillsammans hela familjen då jag jobbar kring julhelgen.

*Grattar även jag Bastis o Emma till bröllopet, nu finns det 2 Emma Hedin i släkten :-) *

Längtar till helgen, ja inte för att jag ska jobba utan för att barnen ska få träffa tomten och lämna önskelista och för att det är dags för julpynt! :-D *mys*

Har en massa annat att berätta oxå men suger på den karamellen ett tag till ;-)

20 november 2008

Första snön är här!!!!

Bättre sent än aldrig :-) tyvärr är det blötsnö men man ser minsann att det är flingor *mys*
Synd barnen sover, nästan så man skulle vilja väcka dem så de får se....fast bara nästan, de ska upp 06.00 så jag skulle inte göra dem en tjänst direkt.

Annars då. Jotack, det knagglar på. Huset är väl värre än värst, kartonger o grejjor överallt. Vårt garage är inte varmisolerat så alla flyttkartonger som stod där ute (typ hälften) som innehåller typ kläder o sånt som kan förstöras av kyla måste in. OCH vart ska det ta vägen???
Nästa års projekt blir att isolera garaget så vi kan bära ut kartongerna dit igen :-) garaget är såpass stort så vi får plats med bil, verkstad o förråd där inne.

På lördag har mikael pokerkväll med arbetskamraterna i gillestugan, jag barnen o Annica med barn ska mysa med pizza o godis o trevligt sällskap.

Förresten, ARG på en läkare på vårdcentralen...tyvärr får man väl inte gå in på detta här men GRrrrrr............

19 november 2008

Såhär tjusigt blev det.


Kommer bli kalasfint när det är klart.

Nu byter vi ytterdörr och glas.


Brr ...det blev lite kallt med helöppet.

17 november 2008

Här byts det panel. Sista sidan.


Huset ska inte vara vitt. Vi målar det till våren.

15 november 2008

Hjärtat mitt!

Ja, det är du. DU är mitt hjärta!
Älskar dig!
DU snälla, goa, mjuka o underbara...
Den som får mig att skratta o le...
Du & jag =Kärlek!

Puss Mikael, mitt hjärta!

14 november 2008

Attans va trött jag är.....

Svårt att somna, sover dåligt, sover lite....vill sova MERA! ska jobba hela helgen så det är liksom kört men sömn. Har hur mycket som helst i skallen, för mycket...hmm....säkert därav sömnproblemen...
Har ett hus där det inte finns ett endaste rum som är helt städat, fint o rent. Vi snackar 248kvm kaos. Huvaligen!!! Men när ska man hinna/orka ta tag i detta då? ingen idé att göra något grovt så länge det renoveras då material, verktyg osv måste finnas framme. Men dock vill jag ha köket färdigt till jul då vi har gäster. *Hoppas hoppas*

13 november 2008

6 veckor kvar till jul!!

Otroligt va tiden rinner iväg, känner redan lite julstress då jag ska jobba som en dåre o vill hinna pyssla, mysa o förbereda. Men när?

Har inga semesterdagar kvar heller att ta ut efter Thailandsresan.
Renoveringen av huset fortsätter, taket är nytt, huset dränerat och ny panel spikas för fullt. Ska bli sååå skönt när det är klart. Vill ha tillbaka mitt privatliv!