28 januari 2007

En vecka från helvete..........

Eller snarare en vecka med vinterkräksjukan....I 9 dgr höll den oss i sitt järngrepp. Alla barnen fick 2 omgångar och Mikael var sängliggandes en dag, urdålig. Jag klarade mig men mådde lite konstigt o halv om halvt illa mellan varven men inget värre. Nu är vi alla friska och nu försöker vi pussla ihop nästa vecka och undvika att barnen behöver gå till dagis. Magsjukan går där i högvarv o vi vill gärna inte ha en omgång till inför nästa helg då jag och Mikael ska åka upp till Dalarna på mammas begravning.

Håll tummarna!!!!!

25 januari 2007

Det tycker visst pippi med


Det tycker visst pippi med
Originally uploaded by zina3.

Det är kul med lego


Det är kul med lego
Originally uploaded by zina3.

17 januari 2007

2 veckor sedan idag.....

Ja, nu har mamma varit död i 2 veckor, va fort tiden går och ändå känns det så avlägset. Ibland undrar man om man drömt det hela. Ska jag ringa hennes nummer för att se om hon svarar??? jag har ju fortfarande efter 6 år kvar pappas nummer i mobilen och kommer nog aldrig heller radera bort mammas. Ser inte fram emot begravningen precis men det ska bli skönt när det är över, ett sista farväl. Jag och Mikael har bokat hotell över den helgen så man får sova lite o ta det lite lugnt oxå. Kommer åka till mammas hus o kika över vad man kan tänkas behöva. Att vara där utan henne kommer kännas som intrång.

Jag förstår inte att hon är DÖD.

Annars så är det som vanligt i vår familj, alla mår bra och vi hoppas slippa vinterkräksjukan denna säsong, vi är ju annars flitiga med att ha den åtminstonde 1 gång. Emma längtar till helgen med släkt och barnkalas och idag tog hon med sig glass till dagis att bjuda barnen på. Ida och Maja är ena riktiga vildar...jisses....Igår var jag ledig och när jag är ledig är barnen lediga..*pust* Full rulle hela dagen, slagsmål, skrik, gnäll o gap. De bråkar om så små detaljer så det är löjligt...jag var helt slut på kvällen o ville bara ligga i soffan. Som tur är så nattar Mikael dem. Nåväl, lite söta o goa är de allt. De äter bra och sover hela nätterna så jag ska inte klaga. Trött är man ju men det beror ju på att man inte lägger sig i tid.
Maja och Emma är sjusovarna i familjen, dem får man väcka på morgonen när de ska till dagis. Maja sover mellan 18.30-07 och Emma mellan 19.30-07, Ida vaknar oaftast lite tidigare men absolut inte lika tidigt som förrut. Nu sover hon väl mellan 19.30-06.00 ibland längre. Så tyst i stilla när de somnat....

Tom så jag o Mikael läser lite i sängen innan vi släcker lampan...*gött*

15 januari 2007

GRATTIS Emma på din 5-årsdag!!!!

Idag kl 15.45 blir vår stora dotter hela 5 år!!!! jisses vad tiden går fort, alldeles för fort....



Imorse blev det sång och presenter i sängen och i em ska de till dagis. Sen ikväll ska Mikael o barnen fira o mer presenter, tyvärr ska jag jobba :-(







*GRATTIS EMMA*



Mamma, pappa, maja o ida älskar dig!

12 januari 2007

Tiden går fort........

Ja, vad ska man säga, trots mammas bortgång så går ju livet vidare. har jobbat denna vecka o är nu totalt slut. Tror att man fortfarande är sliten efter allt detta med mamma. Det har ju heller inte riktigt sjunkit in ännu att hon är borta för alltid.



Igår var dödsannonsen i tidningen, tungt!!!! hon kommer bli begravd i Kvarnsvedens minneslund. Vi har minnesstunden den 3:e januari. Vi bestämde oss för att bara jag o Mikael åker upp. Det är en jobbig resa ändå längdmässigt o släpa barnen som blir trötta o griniga gör ju inte saken bättre. Man kommer nog vara i risigt skick som det är ändå.



Den 23 januari är det 6 år sedan pappa dog. Undrar vad ödet ville när mamma och pappa kommer begravas på samma dag och på samma ställe??? lite kusligt!



Var rädd om era mammor och pappor!



*saknar dig mamma*

6 januari 2007

Fina blommor jag fått som beklagar sorgen.


3 januari 2007

En del av mitt hjärta är borta för alltid........

Imorse den 3:e januari 2007 kl 07.30 dog min älskade mamma.



Jag, hennes man och mina två systrar var hos henne hela tiden. Vi hann alla säga farväl och säga att vi älskade henne så mycket. Hon fick dö i sömnen.



Alla ni som röker, om ni inte tänker på er själva, tänk på era anhöriga som får genomlida detta. INGEN förtjänar en sån här avslutning på sitt liv. Plågad in i det sista, dödsångest, mamma ville leva men fick inte.



JAG ÄLSKAR DIG SÅåååå.........................