16 oktober 2006

Ute och leker.


Ute och leker.
Originally uploaded by zina3.

12 oktober 2006

En sorgens dag! ;-(

Idag den 12 oktober är min älskade pappas födelsedag.

Tyvärr är han död och varit sedan 23 januari 2000.

Det känns fortfarande konstigt att han inte finns längre, att man inte kan ringa honom. Jag har fortfarande inte raderat hans nummer från min mobil. Kan helt enkelt inte göra det....
Tur man har sitt minne...
Han var iaf världens bästa pappa :-) snäll o glad och ställde alltid upp, oavsett.
Inte trodde jag att jag skulle bli "föräldralös" vid 25 och tyvärr har ju Emma, Ida och Maja ingen morfar, ingen de har träffat åtminstonde.
Idag ska vi tända ljus och ställa fram hans kort på bordet.

*Älskar dig pappa*

9 oktober 2006

Maja leker prinsessa.


Maja leker prinsessa.
Originally uploaded by zina3.

8 oktober 2006

Liseberg inställt.....Emma magsjuk.

Hade ju planerat att vi skulle på Liseberg idag, det är sista dagen de har öppet och vi hade en del biljetter kvar. Tänkte låta barnen åka av sig det sista.....men icke sa nicke. "Nån" ville inte att vi skulle åka dit idag....

Emma vaknade 04.00 och var dålig i magen + spydde. Nu under dagen har hon fått feber oxå. Stackarn! så det bidde ingen Liseberg för oss....vi pular hemma istället. :-)

Håller tummarna att vi klarar oss från magsjukan.

Igår var det Colleroparty, känns sorgligt att jag ska sluta där. Tycker ju det är jättekul men kan inte dubbelarbeta. Skulle jag ha kvar collero innebär det att jobba VARJE helg.

Just ja....spännande nyheter.....håll i er.........................

Klockarevägen där jag nu jobbat sen april har lagt ut en tjänst. Jag bara MÅSTE få den tjänsten så håll alla tummar o tår ni har. Trivs ju jättebra där och det tar 10 min med cykeln att ta sig till jobbet. *idealiskt*

Tjänsten är på kombinerad dag/kväll/natt. Det enda som egentligen är emot mig är att om nån från kommunen som är LASAD söker, då går den före mig oavsett.

Det som talar för mig är att jag har rätt utbildning och erfarenhet och redan jobbar där. Men ,men.......så alla LASADE i Ale kommun, håll er undan!!!!!

I slutet av månaden bestäms det vem som får jobbet.   

*wish me luck*

4 oktober 2006

Ena lite pömsig..

Jotack, lite trött är jag allt. Jobbat mån-tis natt och har sammanlagt sovit 9 timmar på två dagar. Ikväll blir det lugn kväll men film och tidig läggning. Ledig tors då vi ska på "Aletrådens" fikaträff. Ett stort gäng mammor med barn som bor i Ale kommun som träffas o fikar eller går ut o äter middag tillsammans. Trevligt värre. På fredag ska jag jobba 7-15.30 sen på lördag blir det Collero.  Skulle egentligen jobbat Collero fre kväll med men det blev inställt (tacksam).

Idag har barnens faster varit här en snabbis, uppskattat av barnen!!!

Ha de gött alla!!!

3 oktober 2006

Det finaste man har sätter man på bordet.

Maja är expert på att klättra. Att ta sig upp på köks bordet är hur enkelt som helst. Maja Tarzan Hedin.

1 oktober 2006

Ännu en helg som tagit slut.......

Tja....nu var helgen över för denna gången. Jag jobbade för Collero i lördags och imorse var jag, Maja, Annica och Tiffany på oasen och badade. Maja var trött när vi kom hem och sov som en stock i 2 timmar och 45 minuter. När hon vaknade åkte vi till farmor och där bjöds det på middag. Trevligt!

Såg ni korten på Idas hår....så ser hennes superkrull ut när man borstat ut håret. Rena lejonmanen!!!!!!

*minisimba*

Vi har köpt soffa, det bidde en klippan soffa, naturfärgad än så länge då vi inte riktigt har bestämt vilken färg vi ska ha på överdraget. Troligtvis röd!!! sen blev det även en fotölj, Poäng från Ikea med tillhörande fotpall.

Imorgon o på tis är det natt jobb som gäller....

Ha det gött!

Ida med volym


Ida med volym
Originally uploaded by zina3.

Ida med sitt fluffiga hår


Ida med sitt fluffiga hår
Originally uploaded by zina3.