29 september 2006

Söta tjejer i soffan


Söta tjejer i soffan
Originally uploaded by zina3.

Det blir tjusigt med valv.


Det blir tjusigt med valv.
Originally uploaded by zina3.

27 september 2006

Har varit riktigt krasslig...

Har ju i flera veckor känt att jag har en förkylning i kroppen som liksom inte vill ut riktigt men förra veckan fick jag så jag teg. Det började i torsdags med att jag kände mig yr o konstig. På kvällen hade jag stegring på tempen och kände mig väldigt hängig. Hade frossa hela natten och sov nästan ingenting. På morgonen hade jag 39 grader i temp. Jag som sällan har feber!!!! mådde illa, yr o täppt i bihålorna. Låg i sängen hela dagen och sov till och från. Under natten tilltog illamåendet och på lördag kom jag inte ens upp ur sängen istället fick jag tillbringa dagen med huvudet i en hink bredvid sängen. Spydde som en gris! *urk* Tror att jag hade en infektion som satte sig på balansen eftersom jag spydde o mådde illa samt yrsel direkt jag rörde mig. Idag, onsdag är min första helt feberfria dag sedan i torsdags o jag mår hyffsat. Dock har jag fortfarande förkylning i kroppen.
Nu måste jag jobba!

24 september 2006

Det nya golvet


Det nya golvet
Originally uploaded by zina3.

19 september 2006

vad har då hänt sedan sist?

Tja, vi målar o fixar för fullt i nya vardagsrummet. Soffvalet och fotöljvalet är nästintill klart. Golvet ska vi försöka börja med i helgen. Det känns bra och är fortfarande roligt. Tv:n sitter numera på sin "rätta" plats på väggen.

Förra veckan var jag och Emma samt Ida på cirkus här i Nol. 3:e året irad o barnen skötte sig exemplariskt. Sent blev det dock, vi var hemma 21.30. Men cirkus, godis, popcorn och festis gjorde kvällen riktigt mysig. Annars så jobbar jag o sliter. Funderar starkt på att avsäga mig Collero då jag inte kan dubbelarbeta, eller kan o kan....snarare vill jag ha lite tid över för familjen oxå. Dock har collero pengarna varit jättebra att ha. Våra extra fickpengar som gjort att vi kunnat renoverat m.m. Vi får se....har fullspäckat schema på Klockarevägen fram till 3dec.

10 september 2006

Sakta men säkert......

Börjar vårt "nya" hem ta form. Hallen är nästintill klar. Fattas hängare och taklist. Igår kväll målade jag fondväggen där tv:n ska hänga. Den måste väl målas 1-2ggr till sen så sätter vi upp tv:n där o då kan vi börja med resten av vardagsrummet. Vi har iaf bestämt oss för färg. Färgen i hallen är grå/lila och heter nepal mörk. Fondväggen är mellangrå och heter nepal medium och resten av rummet blir nepal ljus, nån blandning av äggskal/benvit. Ska bli spännande att se hur inredningsdetaljerna kommer ge rummet liv. Annars så jobbar jag o Mikael är alldeles strax med allt vad panel heter. Han satte upp fodren igår och ska måla dem idag. Om 2 timmar ska jag hem o nana sen blir det pyssla av i hemmet. Grilla ska vi dessutom göra, känns som evigheter sen sist. Riktigt vackert höstväder ute, varmt men lite kyla i luften.

Ha det gott alla.....kommer ta kort imorgon så ni kan tjuvkika lite hur det går för oss. Bloggbilderna har inte funkat på sistonde men hoppas det löst sig.

***Sabina***

6 september 2006

Ullared tur o retur........

Sååå....då är man på jobbet igen, ja...ibland känns det som man inte gör annat än jobbar. Av 10 nätter jobbar jag 7. Idag då, efter fått sovit 2 timmar inatt så bar det iväg till Ullared, dvs Gekås!!!! Oj,OJ,Oj....har ni inte varit där så åk!!! shopping-galningarnas paradis.....ja paradiset för alla som gillar att handla o fynda. 8600:- fattigare kom vi därifrån men hade då handlat juklappar o kläder till hela familjen. Emma är ju den av barnen som behöver kläder, hon växer så man hör när det knakar vilket också innebär en hel del växvärk just nu från henne sida *stackare*
Men vi hittade lite nytt o större till henne + täckbyxor o täckjacka som hon kommer behöva i höst/vinter. Vi är nöjda trots att vi inte kunde hitta alla julklappar.

Hem snabbt och vid 16.30 fick jag lägga mig då jag skulle jobba extra denna natten. Skulle egentligen behövt denna natten hemma och fått sovit ordentligt men -icke sa nicke. Nästa arbetspass blir fre-lö-sön natt. *PUST*

Tur det är roligt på jobbet o jag trivs kanon!!! :0)

3 september 2006

Trötteli trött..

Jo jo, min tredje natt kommer bli en trött sådan, sovit dåligt hemma och känner av en förkylning i kroppen som inte vill bryta ut. Dessutom så har man det där som bara tjejer har 1 gång i månaden. Visst!!! man ligger på topp!!! :0))

Imorgon är det arbetsdag för Mikael, sovdag för mig o dagisdags för barnen.

Vad har hänt mer då...tjaa, hallen blir allt närmare klar o det blir verkligen jättefint. *Nöjd* Ska bli roligt att ta tag i vardagsrummet o fixa ordning där. Vi funderar fortfarande på soffköpet vad det ska bli men det får nog bli en tur till Ikea.

2 september 2006

*Kärlekskrank*

Mikael!

Efter 6 år tillsammans, 4 år som gifta och 3 barn senare så växer kärleken fortfarande. Jag älskar dig och hela dig. Din humor, våra galna kvällar då vi skrattar så vi gråter, alla tokigheter o upptåg. DU är en riktig gobit.
Mitt ögongodis!!!

Tänk att man kan trivas så med någon..ha så roligt och prata så mycket om allt och inget.

Du har mitt hjärta.

*putt*

1 september 2006

Då var helg igen......

Och i vanlig ordning ska man jobba.....fre-lör-sön natt.
Det har varit lite halvkrassligt här, nån förkylning på G som inte riktigt vill bryta ut verkar det som. Ingen vägning för mig denna vecka då vågen inte fungerar. :0( men har ju skött mig så det bordw ju vara bra resultat. Igår var vi iväg en sväng till Ulrika, Ellen och Sebbe. Vi fikade o åt middag där + var ute i lekparken. Trevligt!! idag har barnen varit på dagis mellan 7-11.30 då jag måste få sova en stund när jag ska jobba natt. Nu i em ska vi storhandla.....