30 april 2006

Det händer en del trots allt......

Ang Idas födelsedag den 20 april så blev det lite misär. Kvällen innan den stora dagen dansade hon som vanligt till musik i vardagsrummet. Helt plötsligt gråter hon hysteriskt och håller sig för foten, hon har trampat snett. På morgonen kan hon inte gå och gråter direkt hon försöker stödja sig på foten. Efter frukost och presentöppning åker vi upp till Akuten på Östra. Där undersöks hon och röntgas. Det visar sig att det inte var någon skelettskada (pust) utan en rejäl stukning av den lilla foten. Hon haltar faktiskt lite granna fortfarande. Så födelsedagen firades på akuten....Väl hemma sent på em så firade vi med tårta. Dagen efter så åkte vi på bio, jag, Emma och Ida gick och såg på "Ice age 2". Mikael och Maja gick på stan. Det blev en mysig dag trots att Ida inte riktigt hade lust att sitta still i 1½ timme. På söndagen kom hela släkten på kalas och på måndagen familjen Mogren och på tisdagen familjen Johansson/Feklistov. Det blev en massa firande och kalasande för vår Ida.

*hmm* vad mer har hänt....Maja tar nu 6-7 steg alldeles själv, klättrar på ALLT..upp på stolar och på Idas fotölj. Kan numera klättra upp i vår säng och tar sig ner själv också med "bompan" först. Äter ingen barnmat längre, vill ha vår mat så nu är det "vanlig" mat som gäller. Vägrar även att bli matad. Självständig dam!!!!!!!

Emma är supernöjd för cykeln står framme, hon vill gärna cykla varje dag och vill även till kompisar, detta är ett evigt tjat....men kul när hon vågar ge sig ut själv då hon varit så himla feg av sig.

Vi pular o försöker få ordning här hemma, sakta men säkert går det frammåt. Just nu är det klädkammaren som är färdigspacklad, målning och inredning kvar.

Grattis Kungen på 60-års dagen idag!!!

Nu ska vi mysa o fira valborg, när barnen lagt sig blir det ostbricka för mamma och pappa :0))

19 april 2006

Lovar att uppdatera........

Men just nu så hinns det inte liksom med, har fullt upp med vår minicirkus...

Snabbfakta:

* Teneriffa var underbart o ALLT gick galant!! (återkommer med mera)

* Maja går 3-4 steg utan stöd och är som en raket uppför tappen (farligt)

* Jag är numera arbetslös men jobbar för fullt på Collero, har fått vik i sommar.

* Mikael är hemma och är föräldraledig



VIKTIGAST JUST NU!!!!


Imorgon kl 10.22 fyller vår Ida 2 år!!!!!!

Grattis vår trollunge, vår älskling........*PUSS*


återkommer mer utförligt........