31 januari 2006

Festen är över för denna gången........

Då har jag haft min 30-års fest!!!! en stillsam middag med mina vänner, mat alkohol o trevlig stämning.....det hade gärna fått varit lite mer feststämpel över det hela...lite väl städat kankse men jag förstår dem, alla har ju små barn som sover sött där hemma o en tidig morgon framför sig.

Men jag är iaf nöjd :0)

Tack Kicki, Pernilla, Annica, Anne-Marie, Ulrika, Louise för en trevlig afton!

O tack tjejer för presenten.... ;0) den åker direkt ner i resväskan....

19 januari 2006

Vilken pärs..........

För 2v sen hade vi ju vinerkräksjukan här i huset, Maja började på min födelsedag med följd av Ida och Mikael. Jag och Emma klarade oss fint. Trodde att vi fått vår dos men icke sa nicke. I Måndags var vi hemma hos kompisar o barnen lekte tillsammans. på kvällen ringde mamman i familjen o undrar hur vi mår då hennes son börjat spy. Vi mådde bra, än så länge.....På tis gick barnen till dagis o på kvällen var det dax för årets julgransplundring. Vi var uppklädda o klara o när vi skulle gå så spydde Emma ner köksgolvet o det var ett faktum. Vinterkräk nr 2.

Hade kännt mig lite lätt yr o knepig under dagen men trodde väl jag skulle klara mig *ööhh* på natten fick jag akut ropa på Mikael som var i full färd att torka Emmas spyor o trösta Ida som var lessen. Han kom springandes med en hink o så var jag igång...*Bläää*

Mådde ruttet!!!! varje gång jag kräktes vaknade alla barnen av ljudet o blev rädda o lessna, stackars Mikael fick springa som en tok mellan alla barnen.

Nu då, tors fm så sitter jag här...mår fortfarande illa o är svag men ändå uppe. Emma mår bra o nu ligger Mikael o mår pest......hoppas verkligen detta är klimax. De två små får jättegärna klara sig, de fick så de teg förra omgången.

Håll tummarna för oss!!!!!!

/ Sjukstugan

15 januari 2006

Emma fyller 4 år!!!!

Idag den 15 januari 2006 kl 15.45 blir Emma 4 år. Fattar inte vart tiden tagit vägen, en 4-åring i vårt hus....hon är inte längre på långa vägar vår bebis, en lång och ståtlig tjej som är lite lillgammal och bestämd. Nära till skratt o snäll som bara den. Hon är verkligen en flicka nu, en "stor" tjej. Nog blir man sentimental när man tänker tillbaka, just vid denna tiden i skrivande stund hade jag värkar och låg på mölndals förlossning. Vår förstfödda!!!
Igår var det barnkalas, 7 av Emmas kompisar var här och firade med henne. Så med 10 barn i huset så var det full hålligång. Korv med bröd, glass m maränger, strössel, chokladsås, bananer och såklart fiskdammen och massor med bus o lek. En lyckad dag!!!! Emma somnade som en stock........


Grattis Emma på födelsedagen, vi ÄLSKAR dig!!!!!!

Kram från Mamma, Pappa, Ida och Maja :0)

Nytt år, vad har hänt sedan sist?

jo...en del. Vi har firat jul och nyår och dessutom har jag blivit vuxen, fyllt 30 år. Dagen firades med familjen, vi åt tårta o mös tillsammans. På kvällen kom Annica och Tommy med Tiffany på besök. Av Mikael och barnen fick jag det jag allra mest önskade mig, EN RESA!!!!! *jihhooo* 1v till Teneriffa i slutet av mars. Vi åker alla 5, detta blir vår första resa med barnen.

Firar den stora dagen med en tjejfest den 28 januari, längtar!!!

Vad har mer hänt??? Fått ett extra helgjobb på Collero erotikparty!! jojo, det ni!!!! hade mitt examnesparty i torsdags för ägaren och produktchefen, det gick galant. Så nu är det bara att börja sälja. Har börjat titta seriöst efter ett nytt dagjobb oxå....