9 oktober 2005

Kanske dags att uppdatera?

oj,oj,oj kan man ju lugnt säga, det var längesen sist, mycket har hänt och vad som exakt hänt får nog dyka upp lite här o där. Ska börja skriva om viktminskningen i en blogg för sig, Sabinas Vk blogg= Viktklubb blogg. I juli gick jag och Mikael med i aftonbladets viktklubb på nätet, vi registrerade oss för medlemskap i 1 år. Nu 13 v senare har Mikael gått ner 20kg och jag 14kg. Hur vi gått till väga o hur allting känns osv får ni läsa o följa i min viktblogg.

Äntligen är hösten här!!! så skönt...mellan varven har det varit sommarvarmt, vill att kylan ska komma så man kan gotta sig med en varm tröja. Ida har börjat dagis så nu går de 2 "stora" tjejerna på varsin avdelning mån-tors 8.45-13.45, känns tomt hemma nu när Ida är borta 5 timmar, Emma är man ju liksom van att vara utan en stund. Men mysigt är det för mig och Maja som får lite egen tid tillsammans. Apropå Maja så är hon nu över 4 månader, äter smakisar o verkar gilla läget. Vill sitta upp och är rejält stark i benen. En lång tjej som klår storasyrrorna med 5 hela centimetrar i samma ålder. Tiden går skrämmande fort...lite för fort. Just nu är nog alla 3 i en toppen ålder, Emma känns enormt stor o redig, lite av en fröken över henne. Hon är väldigt flickig och vill ha svansar i håret, halsband, armband och riktiga tjejsaker. Hon har nu fått det lilla sovrummet uppe som hennes rum med en låg loftsäng. Ida sover än så länge själv i det stora sovrummet, så småningom ska ju Maja in dit. Jag och Mikael och Maja sover i vardsgsrummet som ska byggas om till sovrum/klädkammare/datorrum. Nere i "gamla" datorrummet är det numera tv-rum.

Taket är i stort sett klart nu och resultatet blev jättebra. Projekt att syssla med här hemma finns det gott om vill jag lova. Fantasin sprudlar, bara pengarna som hindrar. Nu sover alla 4 så jag ska nog försöka få lite sömn jag med, återkommer en annan dag.

/Sabina m 4 älsklingar

0 kommentarer: