4 augusti 2005

Vart tog sommaren vägen?

Början av augusti och hösten känns nära nu......vart tog sommaren vägen? 2 varma veckor i juli sen har det varit ruskväder...trist! Fast.....jag klagade rätt rejält när det var som varmast så jag borde ju inte klaga nu. Med en liten nyfödd på armen var det inte så kul i värmen o dessutom inte kunna bada..

Längesen jag skrev nu, vad har hänt? *tänker* hmm....Maja har hunnit bli 2 ½ månad och den 24 juli hade vi dop för henne. Min storasyster Pernilla och lillasyster Mio var faddrar, det hela gick bra o betydligt mindre stressande än med Idas dop. God mat o tårta bjöd Maja på o massor med fina presenter fick hon oxå. Tack alla för det!!!

Såg att Mikael har berättat om "vårt nya liv" dvs.....vårt nya smala liv. Länge velat göra något åt saken men med 3 barn tätt så har man liksom inte hunnit med, antingen har man varit gravid eller ammat och tom varit gravid o ammat. :0) men nu är jag icke-gravid o delammar så nu tar vi tag i fläsket. *Huvva* många kilon som lagt sig på...genom denna "sambofälla", graviditeter, struma och en massa god mat o godis. Ajajaja för Mikaels "man måste unna sig", men nu får han byta motto för nu unnar vi oss nya kroppar, ett hälsosammare sundare liv för oss och en längre framtid med våra barn och barnbarn. Det hela går jättebra. På 3½v har jag gått ner 6 kg, allt genom att följa "Viktklubben" o motionera. Varannan dag är vi ute på spåret o plöjer. Roligt är det o man känner sig starkare o lättare...ALDRIG vill jag vara så stor igen. När man drar i tröjorna, gömmer sig för kameran o helst vill krypa ner under en filt så är det nog dags att göra något. Tack aftonbladet för viktklubb.se!!!

Nästa vecka börjar Emma på stora barnsavdelningen på dagis, hela sommarlovet utan en dag på stranden. Jo , med Anna o Martin på Marstrand som tur är. Men Ida gumman har inte fått bada :( hoppas resten av augusti blir finare så vi får badmöjligheter.

Älskar min familj....

Mikael........Jag älskar dig!........du är mitt hjärtegull.......

Emma.....trotsiga Emma....du är min gullunge........

Ida......busiga Ida....du är min snuttis.........

Maja.....glada Maja.....du är min goa bebis......